default_mobilelogo

Na početku iduće godine organizirati ćemo Opću planinarsku školu. Organizaciju ćemo sprovesti na razini Stanice vodiča Varaždin – međimuske sekcije i HGSS-a Stanice Čakovec (prva pomoć), a prijaviti se mogu članovi svih međimurskih planinarskih društava.


Molimo sve zainteresirane članove da se do četvrtka, 8. siječnja, prijave Magdaleni Bistrović, Bogomiru Trabeu ili Željku Kovačiću kako bi mogli obaviti sve pripremne pojedinosti vezane uz teorijski i praktični dio. Teorijski dio održavati će se u večernjim satima na Gradskim bazenima u Čakovcu, a terensku nastavu održati ćemo prema naknadnom dogovoru. Sve informacije vezane uz same sadržaje škole možete pročitati na sljedećem linku: Pravilnik o općoj planinarskoj školi u HPS-u.


Mislim da ne moramo naglašavati važnost planinarskog osposobljavanja za svakog planinara koji se u društvu ili samostalno upusti u planinarsku avanturu, a škola je i važna odskočna daska za daljnje osposobljavanje za planinarske vodiče. U školu mogu i oni koji samo žele ponoviti dosadašnje iskustvo i znanje i oni koji su je već završili.


Kontakti: Magdalena Bistrović: 040/310-955
             Bogomir Trabe: 091/151-6562
             Željko Kovačić: 098/693-424