default_mobilelogo

Dobrodošli na nove stranice Hrvatskog planinarskog društva „Međimurje“.

 

Da se predstavimo:

HPD „Međimurje“ je bilo ustanovljeno 1995 godine u Čakovcu. Društvo je ustanovila grupica zaljubljenika  u prirodu i planine radi sve snažnije potrebe udruživanje urbanog čovjeka za zdravim  povratkom prirodi i aktivnom, relaksirajućemu ispunjenju slobodnog vremena. Od samog početka do danas se u našemu društvu skupljaju planinari svih dobnih skupina: od najmlađih do onih kasnije životne dobi i svi skupa nastojimo da je plan naših aktivnosti što više prilagođen većini želja naših članova. Okosnica djelovanja našega društva je organiziranje vrlo dobro posječenih društvenih izleta i planinarskih tura po planinama Hrvatske, Slovenije, Austrije i širom gdje svatko može naći nešto za sebe: od laganih šetnica planinskim pašnjacima, do zahtjevnih uspona u visoko gorskom svijetu i penjanja u carstvu vječitoga snijega i leda.

Ove stranice će Vam pokušati najviše fotografijom dočarati doživljaje s naših skitanja po planinama, vesele trenutke u ugodnom društvu, a također i kojim savjetom poučiti o planinarskim vještinama, ponašanju i radnjama kako bi naš boravak u prirodi i planini bio što ugodniji i sigurniji.

Pravovremenu čete na našim stranicama biti obaviješteni o svim aktivnostima HPD „Međimurje“, putem foruma pa ćemo razmjenjivati naše utiske, iskustva, razmjere u planinama i stanje planinarskih putova.

Ukoliko se nam želite pridružiti, uključiti u naše društvo, dobrodošli ste. I ako želite samo ovako bez obaveza  s malo nepovjerenja najprije samo izvidjeti što mi planinari radimo, posjetite nas na kojemu od redovitih sastanka,(datumi u kalendaru sastanaka!),ponedjeljkom u 20:00 sati u maloj dvorani Čakovečkog „Doma Amatera“,S . Radića 1.

 

Planinari HPD „Međimurje“